Let´s celebrate! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Let´s celebrate!

IMG_0794.JPGSitter hemma i lugn och ro hos min syster. Känner mig avslappnad och det är så skönt. Haft så mycket med kläderna på senaste och resan hit men nu börjar det lugna ned sig lite så nu kan jag slappna av. Lucia är iväg och leker med min systers dagbarn och Micke ligger med en sovande Lexie i soffan.

Idag är det dags att fira min bästa vän! Hon har tagit examen och det ska firas. Länge sedan jag var ut i Västerås så det ska bli väldigt kul. I morgon ska vi till Stockholm och shoppa. Bra helg med andra ord!

I´m at my sisters house, relaxed in the couch. I have been so busy with the clothes and the trip here so I finally feel relaxed. Lucia is away playing with kids from my sisters work. Mikael is in the couch with a sleeping Lexie. 

It´s time to celebrate my bff tonight. She is done with school! Long time ago that we were out together in my hometown. Can´t wait! Tomorrow it´s time for some shopping in Stockholm. Good weekend! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons