Sweden – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Sweden

DSC_0767 DSC_0766Alltså, när blev hon såhär stor? Vi var i Stockholm igår, i ösregn. Vi gick till Adidas och Lucia fick ett nytt Sverigeställ och fotbollsskor. Med dobbar såklart! Hon är faktiskt riktigt bra på fotboll, om ni missat så måste ni kolla min instagram. Haha!

When did she become this big? We went to Stockholm yesterday for some shopping. In pouring rain! We went to Adidas and Lucia got a new Sweden kit. And football shoes of course. She is actually really good at football. Check my instagram if you have missed it. Haha! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons