1 MONTH  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

1 MONTH 

Idag fyller Little one & I en månad! Tiden har gått snabbt men ändå inte. Känns som jag hållt på galet länge. I huvudet har jag väl det. Men under denna månad har jag lärt mig otroligt mycket, även innan så klart eftersom det var ett hårt jobb som krävdes innan webshoppen gick live. Jag har varit så sjukt stressad och nervös under hela den här tiden. Det är så mycket nytt att lära sig och man är så galet nervös att man ska göra fel. Jag har aldrig gjort det här förut och det är en helt ny värld för mig. Jag försöker pussla ihop det här med att bygga upp ett nytt märke med att vara en bra mamma och fru. Inte lätt alla gånger vill jag lova. Eftersom att jag gör allt detta själv så kräver det en hel del av mig. Mycket stress men det har lönat sig. Jag har sålt en jäkla massa jackor på denna månad och jag hoppas det kommer gå minst lika bra med kommande plagg.

Little one & I is one month today! Time flies. Feels like I have been doing this forever thou. In my mind I have been I guess. I have learned so much during this month, and before that as well of course. Hard work before the webshop went live. I have been so stressed out and nervous during this time. So much new things to learn and I´m so so afraid to do stuff wrong. I have never done anything like this before and it´s a whole new world for me. I´m trying to make this work, building a new brand at the same time as being a good mum and wife. Not that easy all the time. I´m doing all by my self so it takes a lot of me. But all this stress is paying off. I have sold so much jackets in this month and I hope it will go as good with the rest of the clothes that´s coming. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons