Holiday? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Holiday?

DSC_0883 DSC_0898Vi har haft några varma dagar här i Umeå. Lyckligt lottade över midsommar! Vi har haft poolparty och Lucia har badat som bara den.

Jag är helt slut däremot. Varje kväll innan läggdags så är jag helt färdig. Känslan att jag inte orkar göra något alls. Det har vart lite mycket på senaste. Semestern är snart slut för min man. Vart tog den vägen? Vi har ju knappt haft någon semester känns det som. Vi har inte gjort nånting som känns som semester. Det har vart mycket med mitt nya klädmärke och samtidigt ta hand om 2 barn. Så mycket nytt att lära sig och minsta lilla snedsteg tar jag personligt eftersom det jag gör är så pass personligt och jag lägger ned allt jag har på detta. Att samtidigt räcka till som mamma och fru.. Sen så ska vi inreda och forma en stuga mitt i allt det. Köra bil genom hela Sverige för att ta oss fram mellan våra olika familjer. Vi har inte haft en dag ensamma tillsammans som en familj. Självklart jättehärligt att få hänga med familj och vänner. Men samtidigt så saknar jag kvalitetstid med familjen. Göra något kul tillsammans. Eller varför inte få gå ut och fira vår andra bröllopsdag? Det finns det inte heller tid till. Nu blev det mycket känslor på en och samma gång. Lexie har just somnat efter att ha vart otröstlig. Vet inte vad det kan vara. Allt jag kan komma på är tänder eller växtvärk, för ont verkar hon ha. Sovit dåligt ett par nätter nu.

Translate yourself. I´m too tired today. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ia

    Du är jätteduktig Josse! Så stolt över dig! Kämpa på, så blir det snart mer vila och mys med familjen ska du se!! Kram

  2. Anita

    Förstår att det måste va jobbigt med så mycket som händer på en gång. Har ni ingen familj som kan ta hand om tjejerna så ni kan gå ut och äta själva och fira eran bröllopsdag? Jackorna är sjukt snygga, så nöjd med min. Ska bli så kul och se framtidiga plagg 😀 Hoppas du hade en trevlig midsommar:)