Anastasia Beverly Hills – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Anastasia Beverly Hills

DSC_0941 DSC_0942 DSC_0946Jag har länge velat ha detta smink från Anastasia Beverly Hills, hur otippat är det inte att hitta det inne på Åhlens i Umeå? Det fick bli ögonbryn och contour kit. Jag har kikat lite på youtube nu hur man bäst använder contour kit så nu är jag sugen på att testa. Men det får bli en dag då jag ska göra något annat än att vara här i stugan. Ögonbrynsskuggan är fantastisk och borsten är grym! Jag är redan nöjd.

I have wanted this makeup from Anastasia Beverly Hills for a while now. I just found it here in Umeå, didn´t expect that. I got the brow and contouring kit. I have watched youtube on how to use the contouring the best so I´m excited to try it out later. The brow kit is amazing! I´m already more than happy with these products. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons