2 years – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

2 years

EdelPhoto-1182 år som gifta idag. Vi firade med en puss hejdå. Varför ska det alltid kännas så galet jobbigt att vara ifrån varandra? Vet inte riktigt när vi ses igen. Kan vara 2 veckor, mer eller mindre.

Jag känner mig helt lost just nu. Vet inte vad jag ska göra av tiden som är kvar i Sverige. Jag och barnen ensamma. Hade vart skönt med en solsemester men det är sånt jobb att åka ensam med 2 barn. Det är ingen som har semester just nu så vart jag än är så blir jag rätt ensam med barnen. Saknar min man redan.

2 years as married today. We celebrated with a kiss goodbye. Why does it always has to be so hard to be apart? Don´t know when we will see each other now. Maybe 2 weeks, more or less. 

I feel so lost right now. Don’t know what to do with the rest of the time in Sweden now. Me and the kids alone. Would be nice with a week in the sun but it´s so much work alone with 2 kids. Everyone is working, doesn´t matter where I am. Will be alone with the kids anyway. Miss my husband already. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Grattis! Tänk vad tiden har gått fort! Sinnes…

  Känner du likadant i slutet av sommaren så häng på oss och boka in er på Sunwing Kallithea på Rhodos. Våra två barn är i era barns ålder. 🙂

 2. Maja

  Grattis till 2 år som gifta 🙂 Har turen att ha en sambo som är hemma för det mesta, men förstår att det måste vara jobbigt att vara ifrån varandra så mycket. Särskilt med 2 barn! Har skickat ett mail till dig ang. aktiviteter i Umeå om du är kvar där.

 3. Lina

  Grattis till 2 årsdagen!
  Tråkigt att ni inte får va tillsammans mer! Förstår längtan till en semester men att åka själv med två barn skulle jag tycka va otroligt svårt. Vilken panik jag skulle ha att åka med mina två grabbar själv

 4. Frida

  Åh.. Så jobbigt att behöva vara ifrån varandra så mycket :/ särskilt när ni har två små.
  Hoppas det blir fint väder så ni kan njuta i solen i alla fall! Allting är lättare när man kan vara utomhus!
  Hade jag bott närmre hade jag gärna lärt känna dig 🙂
  Är hemma och är sjukskriven och det blir sååå långtråkigt att vara ensam ibland (trots att jag har en hundvalp som tar lite energi, hehe.)
  Ha en fin kväll! 🙂

Annons