Little one & I bag – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Little one & I bag

DSC_0966
DSC_0985 DSC_0975 DSC_0986 DSC_0989All dressed in Little one & I.

Här kommer en bild på väskan som kommer att komma inom kort. Det kommer dock göras lite ändringar för den är inte precis som jag vill ha den. Men ni ser på ett ungefär hur den kommer att se ut. Vi kommer att ändra på banden och dragkedjan på fickan kommer att vara helt i silver så den syns mer. Den är alltså i fuskskinn, banden kommer att vara i kedja och skinn. Den ska gå att förstora/förminska så att både vuxna och barn i olika åldrar ska kunna ha den. Kommer nya bilder när väskan är färdig.

Vad tror ni, något ni skulle vilja ha till er och era barn? Jag älskar den. Lucia också! Kommer bli så snygg när den är klar.

Here´s a picture of a bag that´s coming soon. Will be some changes thou, it´s not exactly as I want it to be. The zipper on the pocket will be in all silver and the string will not look like that, it will be in chain and leather. The bag is in faux leather. The thought is that kids and adults will be able to wear it so the string will be able to go bigger and smaller. I´ll show you new pics when the bag is done. 

What do you think, something you would like for you and your kids? I love it, Lucia too! Will be so nice when it´s all done. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alessa

    Very nice 🙂 A really cool bag with perfect details 🙂 That´s something I´m interested in, too 🙂

Annons