Timberland – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Timberland

Pictures162Jag tror att det får bli ett par Timberland´s till båda mina tjejer till hösten. Vanligtvis kör jag alltid på Dr Martens så kan vara kul med något nytt i år. Blir nog ett par klassiska bruna. Lär bli ett par till mig själv också, hehe. Längtar så mycket tills Lexie lärt sig att gå, så mycket roligare med skor då.

I think I will go for Timberland´s boots for my girls this autumn. I normally go for Dr Martens but I could be fun with some change this year. I think I´ll go for the classic brown ones. A pair for myself as well I guess, hehe. Can´t wait for Lexie to start walking, so much more fun with shoes then. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vicky

    Vi fick ett par i rosa i babystorlek till lillasyster som kommer vilken dag som helst (har gått över 3 dagar nu).
    Dom är så sjukt söta

Annons