Lexie 9 months – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Lexie 9 months

DSC_0995 DSC_0999 DSC_1003 DSC_1007Detta lilla charmtroll har redan blivit 9 månader. Mycket har hänt sen jag uppdaterade om hennes utveckling. När hon var 8 månader sa hon sitt första ord, Mamma så klart. Hehe. Men inte långt därefter kom även ett pappa. Hon har börjat ta sig fram mer, för 2 veckor sedan ungefär så började hon åla. Nu kör hon även på stjärthasning. Frågar jag om jag kan få en puss så ger hon mig en blötis med tunga, hehe. Världens mysigaste tjej, fortfarande väldigt glad och nöjd.

This little charm is already 9 months. A lot has happened since I wrote an update on her. When she was 8 months she said her first word, mummy of course. Hehe! But not that long after she said daddy. She have started to move a lot on the floor. If I´m asking for a kiss she happily give me one wet with the tongue. She is still a happy baby! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    9 månader som har gått SÅ fort! Det dröjer inte länge tills hon börjar hitta på egna hyss när ni inte hinner med 😉 Micke får köra lite extra fys hemma helt enkelt! Haha

Annons