Förvaring – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Förvaring

kallax-hylla-vit__0243965_PE383236_S4Jag har insett nu att jag måste få lite ordning hemma bland alla kläder jag kommer få hem. I Juli får jag leverans på en hel del, som till exempel mysdressar, t-shirts, skinnbyxor, väskor.. Jag måste ha någonstans att förvara allt på ett bra och smidigt sätt. Det får bli någon sån här hylla från IKEA. Vet dock inte vart jag ska lyckas få plats med allt. Vi har ju snedtak där uppe där jag har alla saker så jag får nog pussla ihop lite såna här olika efter väggarna. Finns ju i en del olika kombinationer.

Nu är det sovdags här, efter något avsnitt av Hart of Dixie. Vi åker hem nästa måndag förresten. Längtar faktiskt hem till Glasgow lite.

I have realized that I need some kind of structure with all the clothes that I´m getting in a while. I need something like this to store everything in a smart way. 

Time to sleep, after a episode of Hart of Dixie. Going home on Monday btw. I´m missing Glasgow a bit. Will be nice to go back to our home. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons