Matte grey?! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Matte grey?!

gallery-for-matte-grey-jeep-wranglerDet är dags att pimpa min bil lite! Det som är först ut är nya fälgar, ny bumper där fram och så är jag riktigt sugen på att göra den matt grå. Först tänkte vi svart matt men det känns lite tråkigt. Denna färgen gillar jag. Så snyggt! Nu saknar jag min bil massor, den är kvar i Sverige. Min kompis kör hit den nästa vecka, då kommer ÄNTLIGEN Geisha hem igen. Åh som vi saknar henne. Allihopa!

Om ni har några tips på vart jag hittar bra delar till JEEP så tips gärna.

Time to pimp my ride a little bit! First out is new rims, new front bumper and I´m thinking about doing it matte grey. First I was thinking matte black but that feels a bit boring. I love this color! I miss my car now, it´s still in Sweden. My friend is driving it back next week. Geisha will FINALLY come home then as well. We miss her like crazy, all of us.

If you know where I can find great JEEP parts let me know! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons