Todays – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Todays

DSC_1347 DSC_1349 DSC_1350 DSC_1359 DSC_1363 DSC_1362Shoes Acne, jeans Zara, t-shirt and jacket AllSaints, bag Stella McCartney

Vi har varit iväg på kalas! Lucia skulle vara en ballerina. Måste köpa en ny klänning till henne, nästa helg är det hennes tur att ha kalas. Hennes första kalas för sina kompisar! Det är stort. Hon ska ha kalas på ett stort lekland här för sina kompisar på Nursery. Där har dom en massa seriefigurer och hon får välja en som kommer ut med tårta. Hon har valt Hello Kitty. Det är hennes nya. Vi kör cupcakes istället för tårta och hon har valt att ha Hello Kitty och delfiner på. Hon önskar sig en delfin i present. Vet inte om hon menar en riktigt eller leksaks. Hon gillar delfiner!

We have been to a birthday party today. Lucia decided to be a ballerina. I need to get a new dress for her because next weekend it´s her turn to have a birthday party. For all friends at Nursery. We are gonna have cupcakes and she decided to have Hello Kitty and dolphins on them. She have a thing for dolphins! She wants a dolphin for her birthday, not sure if she means a real one or not. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons