Love my new hair – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Love my new hair

DSC_1362-2Jag är så nöjd med min nya hårfärg förresten! Älskar den kalla tonen. När jag gick ut från frisören precis när jag färgat så var håret grått/blått. Då kände jag bara, vad har jag gjort?! Men det tvättas ur allt eftersom och nu är färgen perfekt. Ska köpa ett silverschampoo också så håller det sig kallt bättre.

Nu sitter jag och väntar på att få en leverans med kläder. Jag hoppas att allt kommer idag! Då har jag en hel del jobb att göra, så fort kläderna kommit. Packa upp 11 kartonger!! Galet mycket. Sen måste jag mäta alla storlekar för att lägga upp på hemsidan, fota alla plagg på mig, Lexie och Lucia. Tur Micke är hemma ikväll så att han kan hjälpa till att fota. Jag hoppas hinna lägga upp det på webshopen ikväll. Så ni får hålla utkik. Jag håller tummarna att DHL kommer runt 12, men ibland blir det senare. Är så ivrig på att få saker gjort nu. Älskar denna mysdress och jag hoppas att den kommer sälja bra.

I´m so happy with my new hair color! Love this cold tone. When I just had it done and walked out of the hairdresser my hair was so grey/blue. I was thinking, what have I done?! But it washes out after a few washes. Now it´s perfect. I´m gonna buy a blonde schampoo so it lasts longer. 

I´m waiting for a delivery with clothes now. Hope everything will be here today! I have a lot to do when they are coming. Nee to unpack 11 boxes. That´s a lot! Then I have to measure all sizes for the webshop and take photos of everything, on me, Lexie and Lucia. I´m lucky Mikael is home tonight so he can help out with the photoshoot. I hope I will have it all up on the webshop tonight. Keep your eyes open! Fingers crossed DHL will be here around 12, sometimes they are here later. I just want to get stuff done. Love these new sweats and hoodies! Hope it will sell good. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Yes. Vad kul att mysdressen snart går att köpa. Här hemma är det inget annat än regn och rusk så perfekt att inhandla en snygg! mysdress. Hoppas du inte stressar ihjäl dig. Kunderna väntar nog även om det tar en dag längre 🙂 så fina saker som du designar.

Annons