News! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

News!

DSC_1372 DSC_1367DSC_1417DSC_142411 kartonger med kläder kom hit igår vid 6. Det blev stress fotografering med trötta barn för att försöka hinna få upp det på webshopen innan läggdags. Får fota nya bilder en annan dag, hehe.

Vaknade precis till ännu en regnig dag. SÅ TRÖTT på detta väder. Snart blir det en resa ensam jag och barnen. Detta är inte ok.  Ännu en mindre bra natt, nu får Lexie gå tillbaka till sina bra sovrutiner känner jag. Behöver lite bättre sömn för att orka med det här vädret. Dags att ta tag i dagen. Så mycket att göra idag!

11 boxes with clothes came around 6 yesterday. Had to make a quick photoshoot anyway with tired kids. Wanted to get the clothes up on the webshop before bedtime. I need to take new pictures another day. 

Just woke up to another rainy day. SO TIRED of this weather. I have to take the girls on a holiday soon. This is not ok. Another bad nights sleep as well, I need Lexie to go back to her good sleep. I need some sleep to be able to handle this weather. Time to get going. So much to do today! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons