Need this bag for Autumn – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Need this bag for Autumn

45278250XC_12_n_f 45278250XC_12_n_iAlltså, jag måste ha denna Balenciaga väska till hösten. Något jag borde unna mig själv? Som en “bra jobbat present”, hehe. Man kan hitta på alla möjliga anledningar för att få köpa en väska. Men så jäkla snygg! Den känns väldigt mycket jag. Tänk den här till min Acnejacka i vinter. Perfect match!

Fick veta att Mickes skada inte var så illa som vi först trodde igår. Så skönt! Något vecka kanske och sen hoppas vi han kan spela igen.

Trevlig helg allihop!

I just have to have this Balenciaga bag for autumn. Something I should treat myself with? Like a “good job present”, hehe. You can find all different reasons to get a new bag. But it´s just too nice! It feels a lot like me. Imagine this to my Acne jacket for winter. Perfect match! 

Got some good news about Mikaels injury yesterday. Not as bad as we thought. A week or so and then hopefully he can play again. 

Have a great weekend! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Hej! Jag undrar vart du beställt Timberland bootsen och om dom är normala i storleken? Är dom smidiga till en 1 åring? Min dotter måste ha ett par 🙂

  Kram

  1. josefinlustig
   Josefin Lustig

   Hej! Jag beställde mina från Timberlands webshop. Lexie har minsta som är 20.5 fortfarande väldigt stora då hon inte är den storleken än men hon växer i dom. Det som är dåligt är att det bara är snörning och ingen dragkedja i sidan. Så kan tänka mig att de kan bli bökiga att få på men än så länge är det inga problem för varken Lucia eller Lexie 🙂 Kram