Packing for Mallorca – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Packing for Mallorca

1-Skärmavbild 2015-08-29 kl. 18.50.38Alltså, har vi otur eller? Regn vill vi helst inte ha en droppe av på vår semester. Hade helst sett att det stod 30 grader och bara en stor gul sol på alla dagar. Nu måste jag få ordning på packningen i alla fall. Ni som vart på Mallorca den här tiden på året, vad bör vi ha med för kläder? Finns det något att göra i närheten av Alcudia, Playa de Muro om det regnar? När det står att det ska regna, är det en skur eller är det oftast regn hela dagen? Åh hoppas vi slipper regn. Vädret kan ju alltid ändra sig!

Något positivt är att Mikael faktiskt kan komma och få några dagar med oss! Han får stanna här och träna ett par dagar sen kommer han. Sen får vi stanna någon dag utan honom innan vi åker hem. Min kompis kommer bo här och ta hand om Geisha så länge. Vi har fått Ia som inneboende förresten, hon kommer att bo här framöver. Mindre ensamtid för mig med andra ord, kul!

Are we unlucky or what? We don´t want any rain on our holiday! Would be happy with 30 degrees every day and a big SUN. Well, I need to pack everything now. Not sure what clothes we need thou. And is there anything to do around Alcudia if it´s raining? I hope the weather will change to the best. 

Something that´s positive, Mikael can join us for a few days! He will be here to train first thou and come later. And we are staying there to get some more sun and he is going back home. My friend is gonna stay here and watch the dog. Oh, I will have my friend live here for a while now. Not as much alone time for me! So happy for that. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Håller tummarna för att regnet håller sig borta 🙂
    Kul att Micke kan följa med några dagar!! (Hör ju ibte till vanligheterna när det gäller hans jobb!) och kul med lite sällskap där hemma!

Annons