About me – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

About me

1-L1Y32-70036682_164337_LustigJJag tänkte skriva lite djupare om mig eftersom att jag är ny här på Loppi och förhoppningsvis fått lite nya läsare som inte känner mig. Here we go!

Föddes som Josefin Johnsson i Västerås år 1989, är alltså 26 år. Växte upp i Tillberga och Hökåsen, en bit utanför stan. Har alltid varit en pojkflicka. Sport har alltid vart mitt liv, fotboll, innebandy, bandy, hockey. Även lite dans, men där var jag inte långvarig. Jag har spelat bandy och hockey med killar. Även spelat lite fotboll med killar, fick hoppa in i min äldre brors lag då och då. Fotbollen har alltid vart nummer 1. Det som fick mig att ge upp var min man. Jag fick offra det för att flytta till honom då han bodde i Norge. Fotboll är däremot fortfarande en stor del av mitt liv, eftersom att min man är fotbollsspelare till yrket. Jag hade ju föredragit om det var jag som fick spela fotboll och försörja oss på det, hehe. Saknar det så mycket! Jag var forward, liten och snabb som gjorde en massa mål. Jag gick Barn och fritid på gymnasiet i Västerås, efter det så jobbade jag lite på förskola och fritids. Hann inte göra så mycket annat efter studenten och innan jag flyttade till Norge för att leva med Mikael. I Norge bodde vi i 3 år innan vi flyttade till Glasgow där vi bor nu. Vi bodde i Trondheim och Mikael spelade för Rosenborg. Nu är det Celtic som gäller och här har vi snart bott i 4 år.

Mitt liv ändrades ganska mycket när jag träffade min man. Tänkte berätta lite hur det gick till. Det var genom fotbollen, så fotboll är minst sagt en stor del av vårt liv. Mikaels kompis som han spelade med i Sundsvall spelade då i VSK i Västerås, jag spelade i Gideonsberg. Vi tränade alltid innan VSK, varje dag. Kalle (Mickes kompis) hade sett mig på träningarna och tyckte att jag verkade vara en tjej för Mikael. Jag hade ingen aning om vem Micke eller Kalle var, så när Mikael skrev till mig på Facebook blev jag väldigt tveksam. Haha! Vi pratade en del och sen kom det ett tillfälle då Micke var ledig, han skulle egentligen spela med U21 den veckan men hade problem med foten. Så han hälsade på sin kompis Kalle i Västerås (mig egentligen?!). Vi träffades första gången på Geishas födelsedag, den dagen hon fyllde 3. Jag har haft henne sen hon var valp, jag fick pengar av min farmor efter att min farfar gått bort. Så jag köpte Geisha. Världens finaste present att få från min farfar när jag var 16 år och extremt ledsen. Tillbaka till Mikael, efter den veckan då vi träffades ett par dagar i Västerås så sågs vi då och då under en tid. Jag fick åka till Trondheim så att vi kunde ses. Efter ett par månader flyttade jag dit. Tog med mig Geisha. Mikael tyckte att hon var extremt bortskämd och ville helst inte ha henne bredvid sig i sängen. Ni ska se dessa två nu. Jag får inte ha henne på min sida i sängen längre..

Efter att vi vart tillsammans i ca 2 år så blev jag gravid, jag var 21 då. Det var planerat och så önskat, tog lite för lång tid. När jag var 22 föddes Lucia. Nu är hon 4 år och världens bästa storasyster till Lexie som just fyllde 1. Vi gifte oss 22 Juni 2013, ett superfint bröllop utomhus i Umeå. Så nu är jag alltså en Lustig och inte en Johnsson. Jag har precis startat mitt eget företag som jag drömt om ett tag, jag designar matchande kläder för mamma och barn, Little one & I. Men jag tänkte skriva lite mer om mina barn och mitt företag i separata inlägg.

Jag har en familj som består av mamma och pappa, storasyster som har 2 barn, , 2 äldre bröder och den ena har 2 barn. Jag har även en bästa vän, Paulina. Som är som min tvilling, min själsfrände. Vi har en sån kontakt där vi typ känner varandras känslor, vi vet exakt vad den andra känner och behöver knappt säga något för att den andra ska förstå. Även där var det fotbollen som förde oss samman. Jag har mycket att tacka den där bollen för.

Lite sammanfattad info om mig, är det något ni undrar så är det bara fråga. Tänkte eventuellt köra en liten frågestund senare också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maja

  Väldigt roligt att läsa när du skriver lite längre. Man tänker inte på det förrän man får läsa. Jag visste väl det mesta eftersom jag följer dig sedan länge men ändå. Skriv jättegärna såna längre texter. Du är så bra på att skriva och uttrycka dig.

  Förresten, ett tips! Du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kay Boyesen till Le Creuset kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://tinyurl.com/o622tyu

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Ja ibland finns inte tiden till långa inlägg, känns så jobbigt när jag ska översätta på engelska också. Haha 🙂 Men jag ska försöka få in lite längre inlägg med mer känslor osv. Jag älskar ju att skriva så får göra mitt bästa. Nu känns det iaf som att inspirationen är på topp så det är bra! Tack för tips.

Annons