For Halloween – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

For Halloween

image4xxl image3xxlPå lördag har vi 2 Halloweenfester att gå på. Först är det för barnen och sen för vuxna. Vi satt länge och funderade på vad vi skulle vara men sen kom vi fram till något bra. Behövs bara lite vanliga kläder och smink. Jag beställde just hem den här kjolen och hårbandet med blommor. Först tänkte vi Nicke Nyfiken. Micke skulle vara gula gubben och jag Nicke, haha. Men Micke var inte så sugen på att vara en gul gubbe. Vad vi ska vara får ni veta lite senare.

Jag mår inte alls bra idag. Lagom till att Micke är iväg hela dagen idag och hela dagen i morgon, kommer hem sent i morgon natt. Min mage är inte 100. Lexie har redan haft en liten släng av det. Får hoppas Lucia klarar sig. Det är denna årstiden alltså. Inte alls kul. Huvudvärk och fryser gör jag också. Ska passa på att vila medan Lexie sover nu.

Åh, fick precis ett mail från Nursery. Magsjuka! Jag hoppas att Lucia inte får det över helgen. Hon är så taggad på Halloween.

We finally came up with something to wear on Halloween. It will be simple, normal clothes and makeup. I just ordered this skirt and the hairband with flowers. 

I´m not feeling good at all today. Good timing when Mikael is away 2 days of course. My stomach isn´t 100%. Lexie already had a bit of it. I hope Lucia will be ok. This time of year, it´s horrible. I have a head ache and I´m freezing. I will relax now when Lexie is sleeping. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Krya på dig i massor! Så himla tufft med magsjuka och två små. Tur att Lucia hjälper dig. Du är verkligen en stark människa, väldigt inspirerande.
    Kram till dig

  2. Elin

    Åh nej, hoppas du blir bättre! Så sjukt drygt när magen lever sitt eget liv… Lite avslagen Cola kan vara gott och snällt mot magen!

Annons