Solar system – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Solar system

 
 Lucia kan “The solar system”. Hon vet till och med i vilken ordning alla planeter kommer i. Stolt mamma!

Jag mår fortfarande pyton! Så jäkla illa. Jag har spytt två gånger. En gång innan jag var tvungen att hämta Lucia på Nursery, fick springa in och spy en andra gång så fort vi parkerat bilen hemma. Jag var rätt nervös att det skulle ske en olycka i bilen. Så jobbigt när man bor ensam i ett land och mannen är iväg på hotell. Middag fick bli en yoghurt i soffan. Jag matade Lexie liggandes och Lucia hämtade yoghurt i kylen. Tur man har en duktig stor tjej. Hunden behöver ut och rastas, men det får vänta tills min kompis är hemma från skolan.

Lucia know the whole solar system. She even know which one is closest the sun and so on. Proud mum! 

I´m still feeling sick! So bad. I did throw up 2 times today. Once before I had to go and pick up Lucia from Nursery and one just after. I had to run in as soon as I stopped the car. I was a bit nervous it would happen in the car. But I was fighting it. This is the difficult thing when you live alone in another country. Dinner was yoghurt in the sofa. I gave Lexie hers while I was lying down. I´m lucky to have a big girl at home that can help out. She got everything from the kitchen. The dog need to go out but that has to wait until my friend is home from school. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons