Getting better – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Getting better

 En svensk frukost med bröd från Ikea och riktig svensk Oboy! Det satt fint efter ett dygn utan mat. Jag fick ihop 9 timmars sömn i natt, det behövdes kan jag säga. Men jag vaknade utmattad ändå. Var inte helt 100 och blev snurrig av att vara igång för mycket. Tyckte Lucia kunde vara hemma och mysa med oss men hon vägrade. Hon skulle till Nursery. Så det var bara att ge sig ut och köra henne. Nu väntar jag på att städerskan ska komma, så skönt att få det rent efter en magsjuka. Tänkte även testa att sminka mig så som jag tänkt ha på Halloween. Se om jag lyckas över huvudtaget!

A Swedish breakfast with bread from Ikea and real Swedish Oboy! Was nice after 24 hours without any food. I got 9 hours of sleep last night. I needed that! But I still felt exhausted when I woke up. I wasn´t a 100% and got dizzy when I did too much. I thought Lucia could stay home with us today but she refused. So I had to get out anyways. Waiting for the cleaner to come now, such a good feeling having a clean house after being sick. I thought I would give it a try with the Halloween makeup today as well. We´ll see if I can do it.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons