Mexican sugar skull – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Mexican sugar skull

Jag gjorde ett försök på en Mexican sugar skull. Det är vår kostym till i helgen! Jag ska göra en del ändringar på denna dock. Var bara ett test. Behöver en smalare pensel så att linjerna blir bättre och så blir det lättare att måla! Nu körde jag med min snedställda pensel. Men ett tips om ni inte vet vad ni ska vara, bara köra en vanlig klänning/kjol och fuskblommor i håret. Jag kommer nog köra på lila/rosa smink. Micke får någon annan färg. Ska se om jag har någon svart skugga hemma så att vi kan skugga ansiktet lite mer. Så kul att vara lite kreativ!

I made a try on a Mexican sugar skull. That´s our costume for the weekend! I will make a few changes on the one thou. It was just a test. I need a thinner pencil to get the lines finer. Will be easier to paint with that as well! But a tips if you don´t have any costume for Halloween yet. Just a dress/skirt you have at home and some flowers in your hair. I will go for pink/purple makeup. Mikael will get some other colour. I´ll see if I have a black eyeshadow at home so we can make more shadows in the face. So fun to be creative! 

Här är det jag använder:
This is what I´m using:

Läppenna och läppstift i samma färg. Vit grundfärg från mataffären bara, ska försöka hitta någon lite bättre tänkte jag. Så svårt när det blir kletigt. Går inte riktigt att skugga färgerna då. Ett transparent puder för att lägga över den vita färgen. Denna svarta penna kom med den vita/grå färgen. Den är för tjock så jag kommer köra på en eyeliner istället.

Lip liner and lipstick in the same colour. White base that I got from ASDA, I´ll try to find a better one. So difficult when it´s sticky, the shading doesn´t get as good then. A transparent powder to put over the white. I got this black pen with the white/grey colour but I will use eyeliner instead. This one was too thick. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons