Inte ok! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Inte ok!


Såhär är det att bo i Skottland. Allt är gjort halvdant. Fuskbyggarna hade haft fullt upp här alltså. Här är 2 bilder från vårt kök. Det har alltså läckt vatten från badrummet ovanför. I en spricka i taket. Det läckte från samma dusch för ett tag sen men då genom en spotlight, bra va?! Betalar så mycket för att bo här. Just nu är det en man här för att fixa lite problem. En lucka i köket har lossnat, luckan till diskmaskinen har lossnat. Plus det läckande taket. Går bra nu! Tänk om dom bara kunde göra det ordentligt på en gång.

Lexie, fröken svartsjuk! Jag får inte titta på datorn ens, hon drar i mitt ansikte för att jag måste se på henne. Hon är lite hängig från sprutan hon tog förra veckan. Jag får ingenting gjort! Hon är som en utväxt på min höft.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Jag vet precis vad du menar! Jag bodde många år i London och jag hatade verkligen allt fusk. Mögel överallt som de oftast fixade med lite vit målarfärg. Ett u-land på många sätt å vis.

  2. Elin

    Åh nej, hoppas det löser sig! Inte direkt drömmen att få in en renovering i köket och badrummet. Man är ju i dom rummen ganska regelbundet så att säga! 🙂

Annons