Pregnancy inspiration – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Pregnancy inspiration

juni-2014-sverige9-682x482 juni-2014-sverige8-682x482 1-DSC_0994-960x1028 1-DSC_0942-682x712

Lite outfits från när jag var gravid med Lexie. Jag hade i princip bättre inspiration då än nu, haha! Jag har helt tappat det. Behöver shoppa! Men alltid när jag ger mig ut så blir jag less efter 10 minuter och hittar ingenting. Vet ni vad jag hade behövt, en shoppingresa utan barn! Det ska jag önska mig.

Some outfits from my pregnancy with Lexie. I had better inspiration then than now, haha! I have lost it. I need some shopping! But I always get sick of it after 10 minutes and can´t find anything. You know what I need, a shopping trip without kids! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Bra sak att önska sig, resor är bästa presenten!! 🙂
  Du är alltid så snygg, din stil är verkligen inspirerande och du får alltid till matchningen så bra. Dessutom varierat med budget och lite “lyx” 😉

 2. Sofia

  Blir lite provocerad när allt handlar om att köpa nytt. Tänkter du någonting på miljön eller bryr du dig inte? Är det verkligen viktigare att du och barnen har matchande skor än miljön?

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Självklart bryr jag mig om miljön. Men det finns många andra sätt att värna om miljön också! Mina barn behöver ha skor på fötterna och varför kan vi då inte ha matchande? Man måste få ha intressen också. Nu shoppar jag absolut inte lika mycket som jag gjorde förr! Men som svar på din fråga, jag bryr mig om miljön.