Josefin Lustig

Celtic – Ajax

IMG_0843.JPGIkväll är det dags för fotboll, Celtic möter Ajax i Euro League. Men först är det simskola för Lucia. Ia följer med på allt så jag tänkte försöka filma lite och visa er hur det ser ut vid arenan osv. Enklare att få till det när man har 2 extra armar! Säg till om det är något speciellt ni vill se så ska jag försöka få till det. Nu måste jag göra i ordning packningen. Vi hörs säkert något från mobilen sen. Om inte annat på snapchat och instagram!

Football tonight, Celtic is playing against Ajax in Euro League. But first it´s swimming for Lucia. Ia is following us so I will try and make a movie for you today. Easier to do that when you have 2 extra arms! Let me know if there´s anything special you want to see. I need to get everything sorted now. I´ll probably update you from the phone but otherwise, you´ll find me at instagram and snapchat. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.