Josefin Lustig

FRIYAY 


  

Glider runt i mina Little one & I skinnbrallor idag. Glöm inte att shoppa loss, 40% på allt.

Jag älskar fredagar! Lucia älskar fredagar. När jag inte hade barn och levde tillsammans med Micke så ogillade jag helger. Det betydde endast ensamtid. Men även när Lucia var yngre så hade jag ingen skön helgkänsla. Nu älskar jag helger även om Micke är borta större delen av helgen. Mest för att Lucia verkligen älskar fredag och lördag. Godisgris, haha. Som sin mor!

I´m chilling in my Little one & I leather trousers today. Don´t forget to go nuts, 40% on everything.

I love Fridays! Lucia love them as well. When I didn´t have kids and was together with Mikael I didn´t like weekends at all. It meant alone time. I love them now that Lucia is older, she is so excited for Friday and Saturday so she makes me excited as well. It´s just a special cosy feeling. Even thou Mikael is away, we have each other and make it to something nice. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.