Josefin Lustig

Working on new clothes!

Little one & I kids bomberJag har jobbat större delen av dagen. Så mycket att göra nu! Nya plagg som ska göras och jag fick bilder på nya plaggen idag. Är så galet exalterad alltså! Jag ska få hem plaggen om ett par dagar, då kanske jag kan visa en sneakpeek för er. En sak kan jag berätta och det är att det är en till jacka som kommer! Så sjukt nöjd med den. Längtar tills jag kan visa er.

I have been working all day. So much to do now! New clothes in the making and I got some pictures on them today. So excited! I will get the samples in a few days and then I might show you a sneak peek of what´s coming. I can tell you one thing. There will be a new jacket! So happy with it, can´t wait to show you. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.