Video: Kids meeting Santa – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Video: Kids meeting Santa

Äntligen fick jag upp videon från Julen! Lucia la ut gröt kvällen innan, hon tyckte så klart att renarna skulle få morötter också. Sen ser ni själva, Lucia var så modig och taggad när tomten kom. Lexie däremot, lite nyfiken till en början men livrädd när han väl kom in. Haha!

Nu har vårt besök lämnat oss. Vaknade upp till ett tomt hus. Alltid lika sorgligt. Nu längtar vi tills min syster kommer i början på Januari. Det kan bli riktigt långa sega dagar den här veckan. Mikael är borta större delen av veckan och jag måste underhålla barnen ensam. Inte det lättaste!

Finally I got the video up from our christmas! Lucia put some porridge out for Santa the night before and she thought the reindeers could need some carrots. Then you see for yourself, Lucia was so brave and excited to see Santa. Lexie was curious at first but so scared when he came, haha! 

Our visitors left us this morning. Woke up to an empty house. So sad, every time. Can´t wait for my sister to come now. Bring on January! Can be some few long days this week. Mikael is away a lot and I have to entertain the kids myself. Not the easiest over here. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hahaha, älskar Lexies reaktion när tomten kommer in!
    Lucia är så himla söt, man ser verkligen hennes lycka över att tomten kom!