Want to work out more! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Want to work out more!

 Jag önskar att jag hade mer tid över för att gå till gymmet. Visst skulle jag kunna pussla ihop det, men för mig tar det emot. När det blir sån stress. Den dagen Lexie börjar på Nursery kan jag fokusera mer på träningen. Det hade vart så kul att se vad jag hade kunnat få för resultat av ordentlig träning. Om jag verkligen gick in för det. Egentligen hade jag velat köra ett pass här hemma nu, men jag är för trött. Kanske i morgon! Barnen kanske skulle tycka det var kul. Lucia tycker det mesta är kul, träna, städa osv.

I wish I had more time over for working out. Sure I could make it work, but for me it´s too much stress. The day Lexie starts Nursery I will work out more. Would´ve been so fun to see what result I could achieve by going all in. I would like to work out now, at home. But I´m too tired. Maybe tomorrow! The kids might want to join me. Lucia think everything is fun, work out, clean and so on. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.