CHAT WITH ME NOW – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

CHAT WITH ME NOW

Josefin Lustig-6

Jag tycker det är dags för en livechat här bland kommentarerna. Var länge sen nu! Det är så kul att få prata lite med er. Så let´s go! Fråga något, eller bara berätta något kul. Kan behöva skratta lite! Jag svarar er direkt bland kommentarerna.

I think it´s time to chat, in this post. Long time ago now! It´s so nice to talk to you. So let´s go! Ask something or just tell me something fun. I could need a laugh! I´ll answer straight away in the comments. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kayleigh

  Your girls are beautiful, I have 2 girls around the same age, it’s so much fun best friends for life! Hard work tho eh? Love your style x

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Thank you! Oh yes, SO MUCH WORK. Lexie is everywhere now. She´s taking all my energy. But she is so funny as well. Worth it, haha 🙂

   1. Erin

    Good choice, amazing game! My personal favourite might have to be the Shakter Karagandy game (: would you ever think of playing for Celtic women’s team hahaha?

    1. josefinlustig
     josefinlustig

     Haha, I wish I had the time to play football. I miss it! But it would be impossible for me now. And I am so untrained so I would die, haha.

 2. johan

  Hej. Läste tidigare att du inte har så god relation med din mamma…är lite nyfiken hur de kommer sig ? Även vart i Umeå Mike är uppväxt…min fru är uppväxt i gimonäs ☺

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! Är du från Västerås och din fru från Umeå? 🙂 Mikael är uppväxt på Rödäng. Vi har stuga i Sörmjöle 🙂 Jag har inte jättebra kontakt med mina föräldrar sen den dagen jag flyttade från Västerås. Antar att vi gled ifrån varandra. Det är synd, för jag önskar att jag hade bättre relation. Kan vara avundsjuk på de som har en jättebra relation till sina föräldrar. Men jag försöker skapa den till mina barn istället. Jag vill att de ska känna att jag är den bästa de har!

   1. johan

    Hej☺ japp jag är uppvuxen i hökåsen/bjurhovda hehe. Jag måste erkänna att jag fastnade för din blogg pga att du är från Västerås och micke från Umeå haha. Va tråkigt att höra de med dina föräldrar, ska inte gå in på det för djupt förstår att det är lite för personligt. Men jag hoppas verkligen att det löser sig för er i framtiden…Men som jag har förstått det så har du iallafall kontakt med din syrra ☺ har en till fråga vart är du uppvuxen i västerås?

    1. josefinlustig
     josefinlustig

     Men hallå. Jag är uppväxt i Tillberga först och sen hökåsen från att jag var 7! Ja jag har bra kontakt med mina syskon. Det är jag glad för. Vi ses alltid mycket när vi kommer hem. Alla kusiner älskar varandra! Borde vi veta vilka vi är då, när vi båda är från Hökåsen? Hehe. Hur gammal är du?

     1. johan

      Haha seriöst ☺ fan världen är bra liten. Jag flyttade till hökåsen när jag var 12 år och bodde på Aspvägen om du vet var de ligger? Jag är 88.a . Alltså jag vet inte om vi har träffats men såg på din fb att vi har flera gemensamma vänner vad är du för “årsmodell ” ? Vart i hökåsen bodde ni ?

     2. josefinlustig
      josefinlustig

      Världen är sjukt liten! Jag hette Johnsson innan, du kanske känner min bror då som är 88a? Jesper Johnsson? Vilket högstadie gick du på? Jag är född 89. Vi bodde på Hökåsvägen. Mitt emot Ängen, 7-manna planen 🙂

     3. johan

      Aha då vet jag typ vart ni bodde☺ jag gick på skiljebo skolan så känner inte så många i hökåsen. Den jag lärde känna mest var min granne Elina haha. Så tror tyvärr inte att jag har träffat din bror.

 3. Mela

  Hej Josefin!
  Först vill jag bara säga att jag verkligen gillar din blogg och att du delar med dig va både det roliga och tråkiga i vardagen!
  Jag ska gifta mig till sommaren och undrar om du vill dela med dig av dina bästa minnen från ditt bröllop? Och fanns det nåt som du skulle gjort annorlunda eller ändrat på?
  Tusen tack för att du delar din vardag med oss! Kram

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! Så glad att du läser. Utan er hade det vart skittråkigt 😀 Grattis, vad kul. Allt var bäst! Varendra sekund. Visst att allt kanske inte blev som det var tänkt, en låt glömdes av vid vigseln osv. Men sånt spelar ingen roll! Jag hade nog valt att ha vår kamera till “gästboken” utomhus. Men nu var det inte jag som placerade ut den. Hamnade i ett rum så den glömdes bort lite. Vi hade polaroidkamera så alla gäster fick ta en bild och skriva en hälsning på. Dessutom skulle jag valt en vattenfast penna som torkade snabbt. Allt blev utsuddat på bilderna. haha! Men njut!!! Glöm inte det. Stressa inte över småsaker. Vem bryr sig om den där lilla detaljen i dukningen? Ingen!! Lycka till och ha en underbar tid med planeringen. Kram

 4. Anna

  Du är en supertjej/mamma på alla vis! Tack för din blogg 🙂 Vet att du gillar neutrala färger men om du måste välja en starkare färg att bära, vilken skulle det vara? Kram

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   TACK! 🙂 Tack för att du läser. Oh. Räknas burgundy? Hehe. Annars är det svårt alltså. Mörkgrönt är fint. Jag skulle säkert kunna bära alla färger så länge de inte är skrikiga. Jag har växt ur skrikiga färger tror jag. Hade det en del förr! Kram

 5. Sandra

  Hej! Jag tycker att du har en bra och lättläst blogg. Det är kul att följa utvecklingen med ditt eget företag, det märks att du brinner för det och är väldigt duktig på det också! Jag tycker även att det är både intressant och bra i vissa avseenden att du beskriver din/er vardag även när det är tråkigt. Dels kul för det blir ju ganska hög igenkänningsfaktor, haha. Sen tror jag att det kan vara bra för vissa att läsa (med tanke på tidigare kommentarer) att inte heller ditt liv är en dans på rosor (vems är det liksom?). Keep up the good work!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! Tack, vad glad jag blir. Ja jag älskar det och jag är så glad att jag tog tag i det. Så kul att få vara kreativ! Ja, alltså. Jag är så trött på att folk tror att man lever ett “perfekt” liv. Det finns sidor av vårt liv som kan vara riktigt jobbiga också. Det är inte bara pengar som betyder i livet. Vi har det bra, självklart. Men vi har också rätt att tycka saker är jobbigt! 🙂

 6. Linnéa

  Heej ! först, grym blogg !! 😉 tänkte passa på och fråga om jackorna. Vilken storlek tror du passar bäst? Är 172 och ganska smal. Ällllskar din stil, men rädd de inte passar och kostar väl multum och skicka tillbaka eller ? Kram

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! TACK 🙂 Jag är 159 och har XS. Vad har du normalt för storlek på kläder? 🙂 Kostar ungefär 100-150 kr att skicka tillbaka skulle jag tippa. Det är det jobbiga att jag inte bor i Sverige, när 90% av mina kunder är därifrån. Längtar till den dagen då jag bor i Sverige och kan sköta allt därifrån. Hehe 🙂 Men nu får jag göra det bästa av situationen! Det står mått på alla storlekar på webbshoppen om du kan jämföra med en liknande jacka du har hemma. Kram

   1. Linnéa

    Ja jag är ju lite längre men pendlar mellan s och m. Men satsar på M tror jag, får skicka tillbaka i värsta fall. Måste ha den, är såå snygg.
    Tycker de är jätte kul när du skriver om fotbollen så för min del, mer fotboll, haha . Är jätte intresserad och kollar mycket, är ni på alla mickes matcher eller ni tittar mycket hemma ? 🙂 kram

    1. josefinlustig
     josefinlustig

     Ja den är ju snygg lite stor också så gör ju inget om den blir lite stor! 🙂 Vi är på alla hemmamatcher, har väl missat några men kan vi så går vi! Men ligamatcherna är rätt tråkiga faktiskt, hehe. Europamatcherna är lite roligare!

     1. Linnéa

      Okej, men då kör jag på M så får ja hoppas att den blir bra. Haha okej, förstår vad du menar. 🙂 återigen jätte mysig och bra blogg, du är den ända ja faktiskt fastnar för och är inne på dagligen. (Och snap och insta, haha) Så fortsätt som du gör, lycka till med allt, ☺️ Kram !

     2. josefinlustig
      josefinlustig

      Blir säkert super! 🙂 Tack snälla. Sjukt glad att ni gillar det jag gör! Utan er hade det vart galet tråkigt 🙂 Kram!!

 7. Helena

  Dubai! Hur är det hotellet ni bott på där? Är det bra med barn, inte så att man känner att man är ivägen om det blir lite livat? vet du ngt bra hotell på mallorca annars, ni som är vana att resa? 🙂

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hotellet vi bott på är SÅ BRA. Men det är galet dyrt också. Finns säkert en massa bra hotell med bra barnpooler om man kollar runt. Men vi valde Atlantis första gången vi åkte, sen har vi inte bytt. Men nästa gång ska vi nog testa något annat. När man bor på Atlantis så är man absolut inte i vägen. Men har tillgång till det stora vattenlandet, där det är vuxna som blivit barn. De är nog de som är mest jobbiga, haha. Oh. Kolla igenom min kategori holidays. Jag är så dåligt på att komma ihåg. Vet knappt vilka ställen i Spanien jag varit på, haha.

 8. Frida

  Jag hoppas du fick lite krafter och energi igår efter så många kommentarer. Hoppas du har haft en härlig dag idag! Ser framemot dina fina kläder i vår. Tröjan hoppas jag att du kan skicka till USA. Mvh Frida

 9. Sarah

  God kväll! Snubblade in på din blogg för några veckor sedan och har lusläst den sedan dess! Du har verkligen öga för design! Missade rean du hade och nu är fickorna tomma men jag hoppas kunna beställa snart och få matcha med min son i vår 🙂 och kanske även min man! Tycker du verkar otroligt stark och modig. Dina flickor verkar helt underbara! Vi har planer på en till, Lennon är 1,5 nu, men jag är lite osäker. Orkar relationen det. Är man redo för att ge ännu mer kärlek. Många frågor.
  Nu sitter jag i soffan och är helt död efter en lång arbetsdag så jag kommer inte på något kul. Kanske kommer sen! Kram

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! 🙂 Kul att du hittade hit. Tack snälla. Typsikt! Ja tiden efter jul är alltid jobbig. Ja ni kan ju matcha alla 3 med de nya jackorna! Det längtar jag till, när jag får matcha med min man. Hehe! Sådär töntigt härligt/gulligt. Visst är det krävande med en till. Men vet du vad, jag är så glad att vi skaffade en till. Kärleken mellan syskonen är oslagbar! Dessutom leker Lucia med Lexie och det ger mig och Micke ett par minuter att prata med varandra i alla fall. Haha 🙂 Lexie föddes precis när Lucia blev 3, känner att det är en bra ålder för att Lucia är såpass stor och kan hjälpa till så mycket. Att ge ännu mer kärlek, det kommer automatiskt 🙂 Jag tänkte innan, hur kan man älskar någon lika mycket som den första. Hur kan någon vara lika söt som henne osv. Men tro mig, det går! Mer barn mer kärlek! Lite mindre energi kvar vissa dagar bara. Kramar

 10. Madeleine

  Hej Josefin!
  Jag skulle vilja se lite mer filmer på hur eran vardag ser ut och kanske lite annat?
  Btw, gillar din blogg och allt du gör!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! 🙂 Ja, jag försöker få till lite fler filmer. Men just nu är min vardag SÅ JÄKLA TRÅKIG. Blir inte skitroliga filmer av våra dagar hemma just nu. Men när det händer något, när vi hittar på något annat än att leka hemma så ska jag filma! Tack snälla. Kram!

 11. Caroline

  Funderar vad ni brukar äta en vanlig vecka? Går det att äta ‘svensk’ mat eller är det mycket annorlunda hos er?

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Vi äter ganska svensk mat! Köttfärsås, tacos, lasagne, kyckling, sötpotatis, korv och makaroner, köttbullar. Beställer ofta chinese. Vi har ganska tråkig fantasi och äter alltid samma varenda vecka. Så tråkigt! Hade jag fått önska vilt, då hade jag önskat mig en kock! Fy så skönt det hade vart.

   1. Caroline

    Hade ju varit fabolous med kock! Det är lite tråkigt att hitta på lunch och middag varenda dag. (I-landsproblem..)

    Det är roligt att följa din vardag och era fina barn! Kör hårt, du gör det himla bra

    1. josefinlustig
     josefinlustig

     Haha ja, SÅ less på mat. “vad ska vi äta” vareeeenda dag. Och ja, lunch och middag. Där är jag avis på min man. Som har det fixat på jobbet. Frukost också! Tack! Så glad att ni följer med.

   1. Frida

    Tror jackan till herrar blir jättefin också 🙂 Jo tack jag mår bra, vi fick ju en lite jobbig jul (kanske Malin berättade) men det har varit skönt att vara hemma i Umeå/Holmsund. Hur mår du? Kram

    1. josefinlustig
     josefinlustig

     Ja jag hoppas att det blir poppis! 🙂 Ja, skickar massa kramar! Skönt att få vara hemma lite över jul. Jo jag mår bra. Lite less bara! Men det går upp och ned.