“Jag vet varför jag inte fick de julklappar jag önskade mig!” – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

“Jag vet varför jag inte fick de julklappar jag önskade mig!”

Josefin Lustig-7

Igår när vi satt i bilen på väg hem från läkaren så säger Lucia helt plötsligt “Mamma! Jag vet varför jag inte fick de julklappar jag önskade mig. Jag skickade ju aldrig in önskelistan till tomten. Det måste jag göra nästa gång!”.

Haha, alltså jag skulle vilja läsa hennes tankar någon gång. Så mycket som händer i hennes lilla huvud. Så rolig! Vi köpte inte allt som stod på hennes önskelista för att det dels inte fanns, hon önskade sig iofs bara 4 saker. Men hon fick lite annat i stället som vi visste att hon skulle bli glad för.

Yesterday when we sat in the car on our way back from the doctor Lucia said “Mummy! I know why I didn´t get all the presents that I wanted for Xmas. I never sent the wish list to Santa. I have to do that next time!”. 

Haha, I wish I could read her mind sometimes. So much going on in that little head. So funny! We didn´t get her everything on her list cause we couldn´t find it. She only wished for 4 things but we got her other stuff that we knew she would be happy for. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Haha, vilken kung hon är! Lucia är i en sån rolig ålder, man vet aldrig vad som kommer ur munnen 🙂
    Hoppas hon kommer ihåg att skicka önskelistan nästa år 😉