Lexie 15 months – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Lexie 15 months

Josefin Lustig-8Jag har glömt bort att uppdatera om Lexie´s utveckling. Hon testar gränser, går mig på nerverna. Hon sover dåligt sen ett tag tillbaka, vaknar varje natt och vi måste lägga oss på madrass bredvid henne. Nu har vi slutat ta upp henne i alla fall. Så hon somnar om efter ett tag med oss bredvid. Hon är riktigt hårdhänt, förstår inte när man säger nej. Ena sekunden kramas hon och sen drar hon en i håret. Man kan inte lita på henne när hon är sådär mysig, haha. Men hon är så mysig ändå. Hon älskar att vara på Geisha. Men det är samma där, ena sekunden kramas hon och sen drar hon i henne. Men hon gottgör sig med att mata henne lite. Hon älskar att mata Geisha med all hennes mat. Nu är det fart i henne, hon springer fram. När hon blir arg så springer hon till väggen och slår händerna i väggen. Sån drama queen, haha! En riktig skåpråtta, hon går och äter i skåpen HELA TIDEN. Knäckebröd, russin, rån, majskrokar osv.

I have forgot to update about Lexie´s development. She is testing me, big time. Going on my nerves. Sleeping bad since a while back. Waking up every night and we need to sleep next to her in her room when she wakes up. She is really rough now. One second she is so cosy and the next she is pulling my hair. You can´t trust her when she is cosy, haha. But she is so cosy. She loves Geisha. But it´s the same thing there. Hugging her one second and hitting her the next. But she is making up for it with food. Love to feed her. She is so quick now, running around. When she is angry she runs to the wall and hitting the wall, so angry. Such a drama queen, haha! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Suss

  Låter väldigt likt min lilla drama-king här hemma, han är bara 13 månader men går från ultraglad och mysig till tvärarg och drar ossi håret, nyper en i näsan och läpparna! Men det mysiga övervinner allt det andra!!!! 🙂

 2. Andrea Grünenfelder

  De kan vara riktigt jobbiga i den åldern, haha. Men så söööööt! Hon är verkligen galet söt. Vet inte riktigt vem av er hon liknar dig eller Mikael, en fin kombination av bägge antar jag. Jättefin!

  Kram

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Haha ja, man blir SÅ TRÖTT ibland. Men ja, hon är fantastisk och så söt. Man skrattar mellan utbrotten i alla fall, haha! Kanske blir mer tydligt senare vem hon är lik. Men skulle säga att hon är mer lik Mikael nu. Kram och gott nytt år!