Josefin Lustig

Scones!

Josefin Lustig Josefin Lustig-2 Josefin Lustig-3 Josefin Lustig-4

Vi tog en liten snabbfika innan vi hämtade Lucia idag. Älskar detta fik som ligger i vårt område där i bor. Scones, det bästa man kan fika här. Visst, inget slår svenskt fika men scones är riktigt bra också. Nu har vi just kommit hem från simskola. Uppdaterar er igen om en liten stund, måste göra i ordning barnen för sängen! Hoppas ni haft en fin dag.

We took a scone on our favourite café in Bearsden, Grace and Favour. I just love scones. We just came home from swimming lessons. I´ll update again soon. Time to fix the kids for bed. Hope you´ve had a great day. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.