Josefin Lustig

My family in my design!

Little one & I-4 Little one & I-3 Little one & I-2 Little one & I Little one & I-5 Little one & I-6

Vi körde en snabb fotografering efter Lucia kom hem från Nursery. Man får vara snabb när man fotar barn alltså! Haha. Men jag tycker vi lyckades ganska bra på den korta tiden. Tänk att hela min familj bär min design!

Mikael har ”Daddy mesh bomber” i storlek M, han är normalt en M. Men ibland L beroende på vad det är för plagg. Jackan kommer i M, L och XL. Behöver man mindre så är det bara att jämföra storlekarna och köpa en ”Mummy mesh bomber” istället. Samma fit men mindre i storleken.

We did a quick photo shoot after Nursery today. You have to be quick when it´s kids! Haha. But I think we did ok. My family is wearing my design, all of them! Crazy.

Mikael is wearing ”Daddy mesh bomber” in size M, he´s normally a size M but sometimes he has to go for a L depending on what type of clothes it is. This bomber comes in M, L and XL for men. If you need a smaller, just go for a Mummy bomber. Same fit but smaller in size!  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. nathalie

  Så himla fina! Hur är jackorna i storlek?Min ettåring har strl 80 nu på kläder och vill inte att han ska växa ur sin direkt, men 92/98 låter så himla stort! Hehe

  1. josefinlustig

   Då tycker jag en 80/86 blir bra. För Lexie har 86, hon är snart 17 månader och hon har fortfarande ha den. Har gjort de längre i ärmarna så man kan vika upp mudden och på så sätt använda de längre. Så kör på en 80/86 du 🙂

 2. Marte

  Fantastisk, Josefin!! Du har jo blitt en designer nå! Det ser jo rett bra ut, vær stolt av deg selv. Bra jobbet!

  1. josefinlustig

   Ja det är något speciellt med det 🙂 Men samtidigt kan jag inte förstå, ibland får jag faktiskt säga åt mig själv att tänka på att det är rätt coolt.