Josefin Lustig

Gör ditt eget skåp!

Ikea Ivar Ikea Ivar-2Här hemma kör vi på dessa möbler från IKEA som heter Ivar. De här skåpen står i lekrummet och ett varsitt i barnens rum. I vårt sovrum har vi 2 byråer. Skåpen kommer inte med ben, så de får ni skruva fast själva och köpa separat. Capita heter de ben som jag har använt mig av. Sprayde benen till mässing. Dessa skåp är ju så bra, bara att måla om man tröttnar och förnya de på så sätt. Jag tänkte eventuellt skruva på några handtag i mässing, eller läderband som handtag. Någon som har tips vart jag hittar handtag i läder billigt?

Hur fin är inte väggfärgen i Lucia´s rum? Lexie har en som är snäppet mörkare.

Google translate! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martina

  Har du satt fast dina skåp i väggen? Har satt på benen på mitt skåp, men det faller framåt när man öppnar dörrarna 🙁 Skulle helst vilja slippa sätta fast skåpet i väggen, men det kanske man måste ändå.

  1. josefinlustig

   Jag har inte gjort det än, men det är nog en bra idé. För de är lite ostadiga annars. Speciellt om det är för barnen.

 2. Carola Valtonen

  Jag gjorde egna av läderbälten som jag ändå inte använde! Då är dem tillskurna och fina i kanterna längs långsidorna iaf. Bara att stansa nya hål där du vill ha dem för skruv med håltagare för bälten