Smoothie, sun & working out – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Smoothie, sun & working out

Josefin LustigUnderbara sol! Jag önskar verkligen att vi fick ta del av den lite oftare. Så härlig dag idag. Började med att handla lite till att göra smoothie. Åkte hem och körde lite träning på tomten. Vår lekställning är ett perfekt träningsredskap. Dessutom kan jag träna samtidigt som Lexie får leka. Sen kom Marielle hit och hängde lite med oss i solen. En riktigt bra dag helt enkelt.

Träningspasset idag bestod av 1 minuts hopprep 5 gånger som uppvärmning sen massor av styrka, bland annat dessa övningar för rumpan! Jag kommer inte kunna gå i morgon, efter ett stenhårt pass igår så var man lite slö i kroppen idag. Men vi körde ändå fullt ut så det lär kännas i morgon.

Nej, jag är trött. Lite snabbt jobb, sen sängen! Natti.

I just love the sun. Wish I could enjoy it more often. Had a great day. Started the day with buying some ingredients to a smoothie. Went home and did a work out. Our play house is the perfect place for a workout. And Lexie can play at the same time. A really good day! 

So tired now. Need to work quick and then I´m off to bed. Good night! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons