Josefin Lustig

Bara jag som avskyr barnkalas?

  Jag tycker fan inte att det är så nice med helg alla gånger. Jag tycker om att Lucia är hemma med oss. Men Micke är borta HELA lördag och söndag den här helgen. Jag känner bara att det hade vart rätt skönt att få göra något kul, för mig. Men istället har vi vart på gymnastik och barnkalas. Nej, jag tycker inte det är speciellt kul. Jag hade hellre vart hemma och kört ett träningspass. Det är jag för trött för nu. Alltså barnkalas, kan vara den största energidödaren. Dessutom är det min uppgift att gå på alla kalas. Lyllos mig!

Nej, lite choklad och cola på det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sophie

  Det är så befriande att läsa din blogg om hur det är att ha barn PÅ RIKTIGT. Det känns som många bloggar bara lyfter fram det positiva medan sanningen för många av oss är att det är sjukt tufft med barn. Tack för det. Och ja, barnkalas är fruktansvärda, min enda tröst till dig är att när barnen blir äldre kan det vara själva på kalasen :). Härda ut. Och fortsätt med fashion-inlägg, din stil är to die for!!!

  1. josefinlustig

   Tack! Vad glad jag blir. Ja det är tufft många gånger! Haha ja, jag längtar tills dess. Det ska jag absolut, tack!

 2. Frida

  Haha. Helt underbart! Själv har sonen bara börjat och då lämnade jag och försvann snabbt som attans.
  En liten fråga, hur mkt skulle det kosta att skicka en meshtröja till staterna?
  Mvh Frida

 3. Jessica

  Haha! Helt underbart. Jag tycker också att barnkalas är sjukt tråkigt. Speciellt jobbigt är det när det är ouppfostrade barn med som man bara vill strypa typ 😉 varför har du fått i uppgift att gå på
  barnkalasen? Vill inte Mikael?
  Cola och choklad kan lösa det mesta;)

  1. josefinlustig

   Han är aldrig hemma på helger så det är automatiskt min uppgift.. Ja alltså det var en så ouppfostrad unge där idag. Jag sa ifrån med onda ögon när hon tog ifrån Lexie rockringen. Hon var X antal år äldre. Ja, cola och choklad är svårslaget 🙂