Dagens träning! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Dagens träning!

Här har vi dagens träning. Den första videon har jag kört ett antal gånger. Den andra videon kom upp som förslag så vi körde den efter första passet. Sen avslutade vi med en massa härliga rumpövningar. Gånger 4! Finns egentligen inga ursäkter när det är så lätt att hitta bra övningar på youtube och det tar såpass kort tid.

Nu är jag bra sugen på choklad och cola. Alltså, varför ska det vara så svårt att hålla sig borta? Jag har en dålig dag idag och jag har lätt för att ta till det som tröst. Tränar man så får man väl äta gott?

Today´s workout. Can I have chocolate and a coke now? Having a really bad day. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktoria

    Klart man får äta gott när man har tränat 😀 Det är många gånger jag har ätit chips efter jag har kommit hem från gymmet 🙂 Grym blogg förresten! Kram

Annons