Dags för utemöbler! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Dags för utemöbler!

Pictures205Det är dags att köpa utemöbler till huset. Wiho! Bordet och stolarna är från IKEA, känns som att det blir dessa för oss. Stilrena och fina. Funkar till det mesta! Är så sugen på en hängstol, den här kommer från Granit. Krukorna är så fina, vi har de både i stugan i Umeå och i huset. De kommer i tvåpack, från Clas Ohlson. Behöver köpa en grill också. Men jag hade velat ha en lite coolare grill. Finns det några coola till bra priser? Annars är ju weber ett säkert kort.

Time to buy furnitures for our garden. Woho! Table and chairs from IKEA, I think we will buy these. Works with everything. I really want a hanging chair as well. This is how it will look like, I think!  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons