Wanties from IMSO.com – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Wanties from IMSO.com

raw-768 raw-741 1031-000539-0002-2

Jag funderar på att lägga en order på dessa 3 plagg, 2 par vintage shorts från Levi´s. Bästa jeansshortsen! Älskar mina ljusa. Har ett par svarta också men de är avklippta lite väl långt så jag visar typ rumpan. Frågan är vilken storlek man ska ha. Någon som har köpt ett par jeansshorts från IMSO.com? Tröjan är ju bara så fin. Älskar ribbat!

I want these Levi´s shorts and this sweater from IMSO.com! Have to order ASAP. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ella

  Fick hem exakt de svarta shortsen därifrån idag faktiskt. Tog storlek 27. Har vanligtvis S/26 i byxor. 27 satt perfekt! 🙂

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Oh, jag tog också 27 på mina. Har normalt Xs/24. Men jag fick mått och kände verkligen att jag inte vill att de ska sitta för tajt. Vi får hoppas de passar 🙂

Annons