Mot Umeå!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Mot Umeå! 

  Nu är det snart dags för oss att åka till min mormor för att fira hennes 80årsdag. Direkt efter det så åker vi till Umeå, bilen är packad. Allt vi behöver är Mikael, han är på väg till Sverige så honom ser vi snart. 10 dagars familjetid har vi nu, Ska bli så härligt! 
För övrigt så kände jag sån besvikelse igår, Sverige var så värda att ta sig vidare. Tycker att vi spelade så bra men turen var inte på vår sida. Jag ville bara gråta efteråt! Så otroligt tråkigt. Jag känner mig rätt ledsen över att det är slut. Det har vart så kul och jag hade sett fram emot mer! 

Time for us to go to my grandmas 80th birthday party. Directly after that we are driving to Umeå. It’s a 7 hour drive so we will be there late. Car is packed, all we need is Mikael. He’s on his way back to Sweden. 10 days together before he need to go again. We will enjoy these 10 days! 

I was so sad yesterday. The boys deserved to win. They were playing well. But the luck wasn’t on our side. Have been so much fun and we were looking forward to more! But that’s football. I’m proud of them anyway! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej, tänkte höra om din hårfärg.. Använder du någon färgbomb eller liknande för att behålla den gråa tonen, eller får du gå ofta till frissan och lägga i nyansering? Sjukt snyggt i alla fall!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! Jag lägger i Maria Nila färginpackning. Blandar svart och vit. Har bloggat om det nyligen! Innan det gick jag till frisör ofta och la i toning, men detta gör jag hemma 1 gång i veckan. Funkar jättebra!

 2. Johanna

  Hej, tänkte höra om din hårfärg.. Använder du någon färgbomb eller liknande för att behålla den gråa tonen, eller får du gå ofta till frissan och lägga i nyansering? Sjukt snyggt i alla fall! 👌🏻😃

Annons