“Va e de?” – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

“Va e de?”

Josefin LustigVi är i stugan i Umeå och har det så skönt. Lite otur med vädret, som vanligt så tar jag med mig regn vart jag än åker. Men i morgon ska det vara sol så då får barnen bada.

Lexie har verkligen sprungit iväg i sin utveckling. Hon pratar på och förstår så mycket! Hon är 1 år och 9 månader nu. Världens härligaste lilla tjej. Så kramig och pussig, ni hittar lite små filmklipp på min instagram. Hon har börjat fråga “Va e de?”. Även om dessa småbarnsår är väldigt jobba så är de så jäkla härliga också. Älskar när språket utvecklas! Hon har också börjat ta av sig sin blöja och vilja vara utan. Kanske dags för potträning på riktigt nu!

We are in the summer house and having a really nice time. Just relaxing! But unlucky with the weather. I´m bringing the rain everywhere! Hopefully sun tomorrow so we can use our pool. 

Lexie is growing so much. She´s talking a lot more now and she understand so much. She´s 1 and 9 months. She the best, so loving. Hugging and kissing! You can find some movies on my instagram. She have started to ask “what´s that?”. Even thou these years are so difficult, it´s so much fun as well. Especially when they learn to speak. She have started to take her nappy off as well, so I guess it´s time to start using the toilet! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. josefinlustig
      josefinlustig

      Ja det är fantastiskt! Man blir ju så stolt när de lär sig något nytt, hehe. Förstår att du längtar!

Annons