Lugn och ro!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Lugn och ro! 

  Det känns ganska skönt att vara här i stugan och bara vara för en stund. Min sommar har varit så flängig hittills och nu känns det äntligen som att man har semester, det är ju mest för att vi är två att ta hand om barnen. Dessutom passar jag på att lata mig lite extra, hehe!

Vi har en dag kvar här innan vi kör mot Västerås igen. Några dagar tillsammans där innan Mikael måste lämna oss igen. Om ni undrar varför det är glest med inlägg så är det för att vi har semester, tillsammans hela familjen. Gäller att passa på att njuta!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons