Pappa upp i dagen  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Pappa upp i dagen 

  Hur lika är inte Lexie och Micke? Detta är alltså Mikael när han är liten. 
Vi har suttit i bilen och kört ned till Västerås igen. Barnen var så duktiga, knappast några klagomål alls. Deras farmor och farfar följde med också, så vi får umgås några dagar till. Måste sova nu, hörs mer i morgon. Då är det dags för en ny tatuering! 

Lexie looks so much like Mikael when he was a baby! 

We have been in the car all day, back in Västerås now. Kids were so good in the car, 7 hours and almost no complaining at all. Need to sleep now, talk more tomorrow. I’m doing a new tattoo tomorrow, excited! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons