Before the real tattoo – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Before the real tattoo

   
Här sitter bara stencilen på, men ungefär såhär blev den alltså. Får se om vi utökar den någon gång, men nu är den bra som den är! Det var klurigt att få på den perfekt, då det ska vara lagom avstånd under brösten men eftersom brösten sitter olika med och utan topp/bh så tog det 2 försök innan det blev perfekt.

Ska försöka ta en bild på resultatet i morgon! Nu är det fotboll i soffan.

This is before the tattoo were done, but here´s how it turned out. We´ll see if I do something more on it another time. It was a bit tricky to get it in the perfect place. Boobs are in different places with and without a top on. 

I´ll try and take a picture of the result tomorrow! Time for football from the couch. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons