Custom made bombers available soon! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Custom made bombers available soon!

Jag har suttit och jobbat en del med att hitta olika patches till bomberjackorna och även knåpat ihop ett tryck som jag tänkt trycka på olika plagg. Jag tror att det kommer bli GRYMT! Man kommer alltså kunna köpa till dessa på webshopen. Det blir olika patches för olika kunder och man kan även köra på bara trycket, bara patches eller både och! Trycket kommer dock inte gå att sätta på bombern i mesh, men jag tänker att det kommer vara coolt till grå bomber, hoodie och t-shirts till barnen. Trycket kommer vara till barn först och främst, får se om jag fixar ett annat till vuxna, det tål att tänkas på. Patches kommer att finnas olika till barn och vuxna. Alla jackor blir därför unika! De görs efter beställning och önskemål från kunden. Nu måste jag bara få hem allt så jag kan sätta igång, kliar i fingrarna.

Vad tror ni om den här idéen? Jag är så taggad!

I have been working with finding patches to the bomber jackets. I have also created a logo that I´m gonna put onto the kids clothes. To the grey bomber, hoodie and t-shirts. It´s gonna be dope! You will be able to buy these separate on the webshop. Will be different patches for all customers and you will be able to mix the patches with the logo if you want to. The logo will be for kids to start with. I will start thinking about a similar logo for adults so it might be one for adult soon as well. There will be different patches for kids and adults so every jacket will be unique. I´ll make them after the customer have ordered and after the customers requests. 

What do you think about that idéa? I´m so excited. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons