WHO RUN THE WORLD & PATCHES – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

WHO RUN THE WORLD & PATCHES

Little one & I-16 Little one & I-13 Little one & I-14 Little one & I-9 Little one & I-12 Little one & I-8Jag är så nöjd med den här jackan! Blev så bra. Jag älskar att man kan göra jackan till sin egen. Unik och inte alla som har en likadan.

God morgon! Regnet öser ned här. Ingen vidare lust att vara utomhus idag. Men jag fick precis en frisörtid, så nu blir jag fräsch i håret iaf. Lite sugen på ännu ljusare! Utväxten ska bort, grå toning och lite kortare tänker jag! Visar sen hur det blev. 

I´m so happy with the result of this jacket! I love that you can make the jacket to your own. Unique and not everyone else that has the same.  

Good morning! It’s pouring down today. Horrible! Don’t wanna go out. But I just got an appointment at the hairdresser. Nice fresh colour and a cut. I’m thinking a bit shorter actually. We will see! I’ll show you later. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Så fint! Är du uttråkad i regnet kom jag över en inredningsidé till vårt hus, kanske vore något för ditt med – who knows 🙂 Köp någon av Ikeas byråer Tarva i furu (likt den ni köpte till ert hus). Vitbetsa sedan (inte mycket utan tunt, så det känns som trä men utan den gula nyansen) med vitbets från Alcro. Måla därefter luckorna/hyllfronterna med Jotun Lady kulör 5256 / S7502-B och fäst snygga och tunna guldiga knoppar på. Blir grymt snyggt till grå väggar exempelvis 🙂

  2. Evelina

    Jag är också hos frisören idag, så skönt. För mig blir de mörkt och kortare!! Ska bli roligt att se hur ditt blir 😊

Annons