New video – My everyday hair – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

New video – My everyday hair

Jag har fått mycket förfrågningar om hur jag fixar mitt hår. Så nu kommer en video på det! Hund och barn dyker alltid upp i mina videos, haha.

Jag har blivit lite förkyld. Lexie har hostat och snorat ett tag nu. Nu är det min tur, igen.. Men i morgon är det dags att fira Lexie, hon fyller år på tisdag. 2 år redan! Galet. Men barnens farmor åker hem på tisdag så vi firar i morgon istället. Så jag tänkte slänga ihop en bulldeg nu och så ska vi baka bullar idag. En rätt så seg söndag annars!

I´ve had a lot of requests to show how I do my hair. So here´s a video of my everyday hair. The dog and the kids always show up in my videos, haha. 

I´m having a cold now again. Lexie have been coughing for a while now. But tomorrow it´s time to celebrate Lexie. She´s turning 2 on Tuesday. But their grandma is leaving Tuesday so we will celebrate tomorrow instead. So I need to make a dough for cinnamon buns now. That´s what we´ll do today. A slow Sunday otherwise. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Clare

  Your hair is so lovely and straight naturally, you’re so lucky!

  I love the kids && the dog in the videos, they’re so sweet 😁

 2. Suss

  Superkul video och jag gillar verkligen att barnen kommer in, haha, det påminner om mitt eget liv så mycket 😂😆😆 du är otroligt vacker och nu blev jag inspirerad att fixa till håret. Har du gjort ngn video om hur du sminkar dig?

  Intressant sak jag tyckte höra, att Lucia har lite brytning när hon pratar svenska? Vilket inte är konstigt om hon pratar det mkt utanför hemmet. Hörde kanske fel?

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Tack! Haha ja, det går inte att komma undan så länge de är hemma. Ja har gjort en sminkvideo också 🙂 Den finns här i bloggen eller så hittar du den direkt i min youtube kanal 🙂 Jo hon bryter lite ibland. Hon blandar in en del engelska ord i svenskan 🙂 Sen kan hon ha en lite annorlunda accent. Vi hör det inte så mycket eftersom vi är vana. Men andra hör det mer!