Saturday! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Saturday!

Inte bloggat på ett tag kom jag på! Idag har det vart gymnastik och fotboll. Igår var det kalas, Lucia var hemma från skolan. Så tiden har inte riktigt funnits. Har filmat idag så har två filmer att redigera nu. Vloggen blev på svenska. Så nu tar det evigheter att redigera och lägga in engelsk text. Haha! Men vi får se hur det går. Förhoppningsvis uppe i morgon.

Not updated for a while. Been to gymnastics and football today. Lucia was off Friday from school and she was at a birthday party. No time for blogging.. I have filmed a lot today so I have two videos to edit. The vlog will be in Swedish. And to put in English subtitle takes forever. But hopefully it goes quicker the more you do it. Hopefully up tomorrow. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons