VLOG – Gymnastik, Mc Donald´s & Celtic – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

VLOG – Gymnastik, Mc Donald´s & Celtic

Vår första vlogg på svenska. Det tog mig evigheter att lägga in engelsk text. Så jag hoppas det är okej! Tack för alla kommentarer på vad ni tycker att jag ska köra på för språk. Nu får ni gärna säga vad ni tycker om videon när den är på svenska och engelsk text. Så får vi se hur jag ska fortsätta.

Alltså, hur söt är Lexie när hon ser att hennes pappa vinkar nere från planen? Det är lycka det! Haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Micke är ledig idag, äntligen! Så vi ska hitta på något. Dags att komma i ordning med andra ord.

Our first vlog in Swedish with English subtitles. Took me forever to put the text in so I hope it feels ok for you. Might be some spelling issues but whatever, hehe. Let me know what you think about this one, with the language and subtitle. 

How cute is Lexie when she see her daddy waving from the pitch? That´s pure happiness! Haha. 

Time to get ready, need to jump in the shower. Mikael is off today, finally! Family day. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnéa

  Älskar det !!!!!! Jätte kul och se och tjejerna är för gulliga !! Mycket bättre på svenska så fortsätt gärna med de 🙂

 2. cammy

  Gullungar! Tycker också att det blev ännu bättre på svenska 🙂 har mailat dig btw! Svara gärna oavsett så jag vet. Ha det fint!

 3. Maria

  Fantasisk video, Har själv två döttrar 4 och 2 år så känner igen mkt! Bland annat det där med skorna som far av precis överallt! Himla kul med vlogs, fortsätt med det! 😘

 4. Frida

  Så himla kul med vloggs! Följt din blogg länge och tycker att den är kul,innehållsrik,sanningsenlig och personlig.och kläderna du gör är precis sådana kläder som jag själv letar efter på marknaden. Heja dig!!!

 5. Elin

  Superbra! Verkligen kul att du har kommit igång med vloggar, på riktigt. Särskilt när man har följt dig och er i några år 🙂
  Bara tummar upp!!

 6. Clare

  Love the kids when they see their daddy ; so cute!

  Spelling is fine, we know what you mean! You seem more comfortable speaking in Swedish so it makes the videos better I think.

  Maybe I should just learn Swedish – hehe!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Yes I’m more comfortable with it cause it’s my first language. So it’s easier to speak Swedish. Don’t have to think as much ☺️

 7. Agnes

  Mycket bättre på svenska!! Blev ett helt annat flow när du pratar och mer spontant, tror det här kommer göra stor skillnad på din kanal! 😃😃

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Ja det blir så klart ett helt annat flyt eftersom jag dels är helt ovan med att vlogga för det första. Så jag antar att det skulle bli bättre flyt allt eftersom med engelska med ☺️ men är enklare på svenska, även om det tar längre att redigera med att lägga in texten i efterhand. Hoppas det kommer göra skillnad, men förhoppningsvis kan jag blanda lite och att det funkar för alla.

Annons