Massage and facial – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Massage and facial

Igår var vi på stan och käkade middag. Med Kalle, som är anledningen till att jag och Micke träffades!

Idag hade jag bokat in mig på en helkroppsmassage och en ansiktsbehandling. Alltså, så jäkla skönt var det! Så mycket knutar i ryggen som inte är lika många längre. När jag låg där så fick jag lite smått panik för att jag lämnade telefonen i skåpet. Tänk om det skulle hända barnen något. Och jag är okontaktbar. Hemsk känsla! Det går inte så bra att slappna av när man är en mamma, haha.

We went for dinner last night. With Mikaels friend who’s the reason me and Mikael even met. 

I had booked a massage and facial for me today. It was so nice!! It was a bit painful to massage my back thou. But so nice now. When I was lying there and I realised I left my phone in the locker I was starting to panic. What if the kids hurt themselves and no one can contact me! Horrible feeling. You can’t relax when you are a mum. Haha! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anita

    Hade samma känsla när tlf gick tom för batteri fredags och jag satt hos frissan för färgning. Tog 3t fast dottern på 6mnd var hemma med pappan var jag stressad för jag ammar och bara mitt bröst i matväg som duger. 3t är det längsta jag varit norta och förra gången hade hon skrikit 20min innan jag kom hem 🙁

Annons